Moos

Een fijn thuis voor iedereen.

Koosnaam voor In The Middle Of Our Street (van het liedje, inderdaad). Want daar staat jouw huis & mijn huis. Moos vindt dat het anders kan. Anders moet. Met meer impact op woonplezier en minder impact op het klimaat. Daarom creëert Moos een radicaal nieuwe manier van woningontwikkeling. Een bouwsysteem voor systeemverandering.

Joost Hoffman, Rosa Hoogma en Michel Baars vroegen mij om ze te helpen met het vinden van een kompas voor hun jonge merk; een stip aan de horizon. Een kapstok voor de vele ideeën. Om een sterk merk neer te zetten waarin ethiek & esthetiek samenkomen. Met een flexibele identiteit, net zoals het bouwsysteem zelf. Samen met het team ontwikkelde ik de afgelopen maanden de merkpositionering, marketing&communicatie strategie en het verzamelen van de beste mensen om onze ideeën naar een hoger plan te tillen. In de technische, mannelijke woningmarkt introduceren we het karakter Moos.

Moos zijn we allemaal. Moos is voorlever van een gezonde en duurzame wereld. De stem voor een breder gedragen geluid in de samenleving. Een moedig mens met een open blik en een flinke dosis humor.

Dikke bonus energie voor mij: dit project bewijst dat herstel & regeneratieve principes voorbij alleen de food-sector gaan: van biologisch eten naar biologisch bouwen.

moos brand 1

Wholebrands 2023